пʼятниця, 24 червня 2011 18:43

"Шахтар" позичив "Зорі" трьох футболістів

"Шахтар" позичив "Зорі" трьох футболістів

Чемпіони України віддадуть в оренду "Зорі" відразу трьох молодих гравців запасу, у яких буде мало шансів у наступному сезоні виступати в основі "гірників".

Як стало відомо, нападник донецького "Шахтаря" Максим Ілюк (1990 р.н.) та захисник Ярослав Олійник (1991 р.н.) вже прибули в розташування луганської "Зорі".

Відзначимо, що раніше прибув у команду ще один гравець дублюючого складу гірників, бразилець Бруно Ренан (на фото). 20-річний хавбек з'явився в Донецьку влітку минулого року, підписавши п'ятирічний контракт з "Шахтарем".

У сезоні 2010/11 Ренан виступав за дублюючий склад "гірників" в молодіжній першості України - дубль донецької команди став переможцем цього турніру, Бруно зіграв у 15 матчах, в яких забив 4 м'ячі.

До "Шахтаря" футболіст виступав на батьківщині за "Греміо", наступним кроком став "Вільяреал", звідки його і викупив донецький клуб.

Таким чином з основним складом луганчан до майбутнього сезону будуть готуватися троє футболістів дублюючого складу "Шахтаря", пише "Корреспондент" з посиланням на неофіційний сайт "Зорі".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" позичив "Зорі" трьох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути