Ексклюзиви
четвер, 22 лютого 2018 00:02

"Шахтар" переміг "Рому" завдяки красивому м'ячу Фреда
14

“Шахтар” переміг “Рому” у Харкові — 2:1
Фото: shakhtar.com
“Шахтар” переміг “Рому” у Харкові — 2:1
“Шахтар” переміг “Рому” у Харкові — 2:1
“Шахтар” переміг “Рому” у Харкові — 2:1
“Шахтар” переміг “Рому” у Харкові — 2:1

Донецький "Шахтар" переміг італійську "Рому" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч на стадіоні "Металіст" у Харкові завершилася з рахунком 2:1 на користь команди Паулу Фонсеки.

Першими відзначилися гості. На 41-й хвилині забив турок Дженгіз Ундер. Едін Джеко отримав м'яч у 80 метрах від воріт в центрі і віддав пас на партнера. Ундер вийшов один на один з Андрієм П'ятовим і пробив голкіпера.

Наприкінці першого тайму Фонсека провів вимушену заміну. Сергій Кривцов травмувався і залишив поле на ношах. Гру продовжив Іван Ордець.

Після перерви забивали вже "гірники". На 52-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Ярослав Ракицький, який провів за клуб 300 матч, виконав пас через все поле. Факундо Феррейра обіграв захисника і пробив у дальній нижній кут повз Аліссона.

Бразильський голкіпер після цього двічі врятував "Рому" від голів після ударів Марлоса і Тайсона. А от з ударом Фреда не впорався. На 71-й хвилині гравець "Шахтаря" чудовим ударом зі штрафного відправив м'яч у ворота. Той відскочив від поперечини і залетів у ворота.

На 93-й хвилині Феррейра міг довести рахунок "Шахтаря" до переконливішого. Але удар форварда заблокували захисник і голкіпер "Роми".

Це 2:1 у Харкові і вольова перемога "Шахтаря". Але переможець протистояння визначиться у Римі 13 березня у матчі-відповіді.

Шахтар Україна - Рома Італія 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - 41 Ундер, 1:1 - 52 Феррейра, 2:1 - 71 Фред.

Шахтар - П´ятов, Кривцов (Ордець, 45), Ісмаїлі, Бутко, Ракицький, Степаненко, Фред, Тайсон, Марлос, Бернард (Коваленко, 90), Феррейра.

Рома - Аліссон, Фасіо, Манолас, Коларов, Флоренці (Бруно Перес, 72), де Россі, Стротман, Наінгголан (Дефрель, 83), Ундер (Жерсон, 71), Перотті, Джеко.

Попередження:Феррейра (80), Перотті (90), Тайсон (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Римська битва і нокаут в Донецьку: як "Шахтар" не пустив "Рому" в чвертьфінал ЛЧ

У парарельному матчі "Севілья" зіграла внічию з "Манчестер Юнайтед" - 0:0. Англійський клуб виграв лише один з семи останніх матчів у плей-оф турніру. У команди також три поразки і три нічиї.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг "Рому" завдяки красивому м'ячу Фреда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути