понеділок, 13 квітня 2015 19:06

"Шахтар" не зміг виграти Юнацьку Лігу чемпіонів

"Шахтар" не зміг виграти Юнацьку Лігу чемпіонів
shakhtar.com

Донецький "Шахтар" не зміг виграти Юнацьку Лігу чемпіонів. У фіналі турніру "гірники" поступилися лондонському "Челсі" з рахунком 2:3.

Команда Валерія Кривенцова гідно протистояла фавориту протистояння і боролася до кінця, але суперник просто виявився сильнішим і заслужено завоював трофей.

Молоді "аристократи" дуже потужно розпочали зустріч і запропонували "гірникам" високі швидкості. На 7-й хвилині швидкий м'яч забив капітан "Челсі" Браун. Захисники "Шахтаря" не встигли за своїми опонентами.

Ближче до кінця тайму "гірники" відігралися завдяки автоголу Крістенсена, який зрізав м'яч у свої ворота після прострілу Арендарука. Відразу після перерви "Шахтар" знов пропустив. Найкращий бомбардир турніру Домінік Соланке головою замкнув навіс Жеремі Бога.

На 55-й хвилині Браун оформив дубль. Капітан забив ударом у дальній кут воріт Олега Кудрика. Валерій Кривенцов випустив на поле головну зірку "Шахтаря" Віктора Коваленка, який відзначився голом вже в компенсований арбітром час. Відразу після цього пролунав фінальний свисток.

Гравці "Шахтаря" отримали срібні медалі з рук президента УЄФА Мішеля Платіні. За "гірниками" свої нагороди і кубок забрали футболісти "Челсі".

Після матчу Кривенцов заявив, що участь у фіналі — це хороше досягнення для його команди.

"Напевно, "Челсі" заслужено став чемпіоном. Індивідуальна і командна швидкість у них вище, ніж у нас. Я вітаю наших суперників. Ми витиснули максимум з наших футболістів. Для нас це хороша школа і гарне досягнення. Звичайно, дуже прикро програвати у фіналі. Але це футбол," - сказал Валерій Сергійович після матчу.

Юнацька Ліга чемпіонів

Фінал

"Шахтар" U19 - "Челсі" U19 - 2:3 (1:1)

Голи: 0:1 Браун (7), 1:1 Крістенсен (37, автогол), 1:2 Соланке (47), 1:3 Браун (55), 2:3 Коваленко (90+2)

"Шахтар": Кудрик (к), Кирюханцев, Сагуткін, Матвієнко, Вачиберадзе, Пихальонок, Штандер (Коваленко, 71), Гладченко, Арендарук (Меркушов, 78), Борячук, Зубков

"Челсі": Коллінз, Айна, Крістенсен, Кларк-Солтер, Дасілва, Колкетт, Мусонда (Абрахам, 85), Бога (Палмер, 71), Браун (к), Лофтус-Чік, Соланке

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зміг виграти Юнацьку Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути