субота, 20 січня 2007 16:38

Сафін заплатить штраф за образу арбітра

 

Під час матчу третього кола Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу проти Енді Роддіка Марат Сафін, 26 років, образив арбітра. Через це оргкомітет змагань вирішив оштрафувати росіянина на дві тисячі доларів, повідомляє Лента.ru.

Під час поєдинку між Сафіним та Роддіком почався дощ. Матч зупинили на десять хвилин, доки на корті засунувся дах. Після цього персонал за допомогою рушників видалив вологу з поверхні корту, а арбітр на вежі француз Паскаль Марія запропонував тенісистам продовжити матч.

Сафін запропонував почекати, доки поверхня корту добре просохне. Однак головний арбітр турніру Уейн Мак"юен заставив Марата продовжити поєдинок, сказавши, що гра транслюється усіма провідними каналами у прямому ефірі і затримувати її не можна.

Сафін вийшов на корт, однак і надалі висловлював претензії арбітрам. Зокрема, Паскаль Марія дав очко на користь Роддіка, але відеоповтор довів його помилку. Тоді Сафін викрикнув образу на адресу судді.

Той поєдинок Сафін програв у чотирьох сетах.

Зараз ви читаєте новину «Сафін заплатить штраф за образу арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути