середа, 03 жовтня 2007 09:14

Сабо: якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який виграємо

Після поразки від "Спортинга" з рахунком 1:2 тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо скаржився на цілий ряд нереалізованих моментів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який взагалі можемо виграти. Ми атакували, створювали моменти, а потім отримали гол з нізвідки. Не пригадаю жодного епізоду біля наших воріт, коли "Спортинг" загрожував би їм без наших власних помилок, - говорить Сабо. - Ми розробили спеціальний план, як грати проти "Спортинга", переводили м"яч з одного флангу на іншій і провели декілька хороших швидких атак, але нам не пощастило. Хоча навіть не дивлячись на всі наші помилки мені сподобалася наша гра. На тренерській раді ми розбирали гру супротивника і думали, як йому протидіяти. Було висунуто пропозицію зіграти на контратаках від оборони з одним нападаючим. Я відразу відкинув подібний варіант, це не мій футбол.

Зараз ви читаєте новину «Сабо: якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який виграємо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути