субота, 03 квітня 2010 16:10

Сабліч не гратиме у Газзаєва

Сабліч не гратиме у Газзаєва

Хорватський захисник "Динамо" Горан Сабліч розповів своїх відносинах з Ігорем Суркісом і Валерієм Газзаєвим і про те, де буде грати.

"Ми ще три тижні тому зустрілися з президентом, обговорили з Ігорем Михайловичем всі питання, - розповів хорват. - Все вирішилося відразу. Зараз ніяких проблем немає. Тренуюся з дублем".

Як сказав Сабліч, президент "Динамо" Ігор Суркіс пропонував гравцеві перейти в "Арсенал", але Саблича цей варіант не влаштував, так як це була оренда. "Якщо кудись переходити, то треба на постійній основі", - вважає Горан.

Про дострокове розірвання контракту Горан Сабліч і не думає. Вважає, що і він і президент клубу зуміють знайти варіант, який влаштує обох. "Мені ж хочеться не тільки отримувати зарплату, але й постійно виходити на поле, грати, бути корисним команді. Тим більше у мене зараз оптимальний вік, хороші кондиції. Я здоровий і поступово відновлюю ігрову форму", - говорить хорват.

При цьому сказав, що не буде грати у Валерія Газзаєва, помітивши, що у нього немає на тренера образи. "Він тренер, я гравець. Кожен робить свою роботу", - говорить Сабліч.

Не виключено, що захисник "Динамо" може переїхати грати до Росії. За словами самого Горана, у нього є кілька пропозицій з Росії. Але поки конкретики немає. Разом з тим не виключено, що свою кар"єру хорват може продовжити в Махачкалінському "Анжі", де з недавніх пір помічником головного тренера працює колишній партнер Сабліча по "Динамо" Андрій Гусін. "Якщо не вийде поїхати, нічого страшного, - не сумує хорват. - До літа буду в Києві. А там подивимося".

За матеріалами blik.ua

Зараз ви читаєте новину «Сабліч не гратиме у Газзаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути