Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2021 17:04

З надією на "золото" - сьомий день Олімпіади не приніс Україні медалей

З надією на "золото" - сьомий день Олімпіади не приніс Україні медалей
Михайло Романчук може принести Україні перше "золото". Фото: REUTERS

Сьомий день Олімпіади в Токіо не приніс збірної України жодної нагороди.

Найближчим до медалі був дзюдоїст Яків Хаммо. У категорії +100 він поступився японцю Хісайоші Харасаві. Переміг узбека Бекмурода Олтібоєва, але програв бронзовий фінал росіянину Тамерлану Башаєву.

Бронзова призерка Ігор в Токіо Олена Костевич не зможе здобути другу медаль. Україна не пройшла кваліфікацію стрільби з пневматичного пістолета із 25 м.

Інший український медаліст Ігор Рейзлін не допоміг у командній категорії збірній України. Національна команда в 1/4 фіналу програла Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову без "золота" - шостий день Олімпіади приніс Україні одну медаль

Представниця України в боксі Ганна Лисенко не змогла створити сенсацію та програла у чвертьфіналі головній фаворитці Бусеназ Сурменелі. Судді одноголосно віддали перемогу туркені.

Українські плавці подарували надію на медалі. Михайло Романчук показав найкращий час у кваліфікації вільним стилем на дистанції 1500 м. Інший українець Сергій Фролов кваліфікувався із шостим часом. Віктор Бухов вийшов у фінал категорії 50 м вільним стилем.

Колишня українка Ірина Кіндзерська виборола бронзову нагороду в дзюдо. Уродженка Кам'янець-Подільська із 2017 року виступає за Азербайджан

Головною сенсацією дня на турнірі стала поразка Новака Джоковича. Перша ракетка світу програв у півфіналі німцю Саші Звєрєву та не зможе здобути "Золотий шолом" цього сезону.

Олімпіада в Японії триватиме з 23 липня до 8 серпня.

Україну в Токіо представлять 157 спортсменів - це найменша кількість учасників від України на літніх Іграх за час незалежності. На Олімпійських іграх розіграють 339 комплектів медалей у 33 видах спорту.

В активі збірної України на Іграх у Токіо чотири бронзові нагороди.

Зараз ви читаєте новину «З надією на "золото" - сьомий день Олімпіади не приніс Україні медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути