Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2021 08:50

З Малиновським та Ярмоленком - визначилися усі учасники плейоф Ліги Європи

З Малиновським та Ярмоленком - визначилися усі учасники плейоф Ліги Європи
Фінал Ліги Європи пройде в Севільї. Фото: REUTERS

9 грудня завершився груповий етап Ліги Європи..

Команди, які посіли перші місця у своїх групах Ліги Європи, вийшли відразу до 1/8 фіналу турніру. В 1/16 фіналу зіграють команди, що зайняли другі місця в своїх групах, а також вісім команд, які стали третіми на груповому етапі Ліги чемпіонів, повідомляє УНІАН.

Пробилися в 1/8 фіналу з перших місць в ЛЄ: "Ліон", "Монако" (обидві - Франція), "Байєр", "Айнтрахт" Франкфурт (обидві - Німеччина), "Галатасарай" (Туреччина), "Црвена Звезда" (Сербія), "Вест Гем" (Англія), "Спартак" (Росія)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко програв "Динамо": результати матчів Ліги Європи

Пробилися в 1/16 фіналу з других місць в ЛЄ: "Реал Сосьєдад", "Бетіс"(обидві - Іспанія), "Наполі", "Лаціо" (обидві - Італія), "Рейнджерс" (Шотландія), "Олімпіакос" (Греція), "Брага" (Португалія), "Динамо" Загреб (Хорватія)

Пробилися в 1/16 фіналу з третіх місць в ЛЧ: "Барселона", "Севілья" (обидві - Іспанія), "РБ Лейпциг", "Боруссія" Дортмунд (обидві - Німеччина), "Аталанта" (Італія), "Зеніт" (Росія), "Порту" (Португалія), "Шериф" (Молдова)


В 1/16 фіналу 16 команд розіграють вісім путівок до наступного етапу, де приєднаються до восьми вже відомих учасників 1/8 фіналу.

Жеребкування 1/16 фіналу пройде 13 грудня. Матчі цієї стадії пройдуть 17 і 24 лютого. Жеребкування 1/8 фіналу заплановане на 25 лютого.

Зараз ви читаєте новину «З Малиновським та Ярмоленком - визначилися усі учасники плейоф Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути