Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 22:09

"З Японією зіграють всі" - прес-конференція Шевченка

"З Японією зіграють всі" - прес-конференція Шевченка
Шевченко дасть можливість проявити себе. Фото: depo.uа

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні контрольного матчу проти Японії. Матч відбудеться у вівторок, 27 березня, о 15:20 на стадіоні Моріс Дюффран у Льєжі.

"Порівняно з матчем проти Саудівської Аравії, у складі, безсумнівно, будуть зміни. Дамо змогу проявити себе тим гравцям, які вийшли на заміну або взагалі не брали участі у тому матчі. Матч буде мати різне значення для команд, по-перше, через те, що перед ними стоять різні завдання. Ми будуємо команду, а Японія готується безпосередньо до чемпіонату світу. Тренер переглядає гравців, між ними є конкуренція, хто поїде на мундіаль, а хто ні", - передає слова Шевченка football24.ua.

Шевченко поважає суперників. Отже недооцінки суперника бути не може.

"Хоча поєдинок товариський, його результат все ж таки буде мати неабияке значення. Я дуже високо оцінюю збірну Японії. Це швидка команда, яка грає у вертикальний футбол, гарно використовує стандартні положення. Знаю, що зараз в команді відсутній ряд ключових футболістів", - каже головний тренер

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не задоволений діями підопічних" - Шевченко

Керманич збірної розповів чого чекає від своєї команди.

"Очікую від команди гарного контролю гри. Намагатимемося більше розігрувати м'яч, використовувати середні та короткі паси, за рахунок правильного пересування м'яча шукати й знаходити простір між лініями суперника та розвивати свої атаки. Маємо якісних, технічних гравців, я вірю в їхні можливості. Розраховую, що команда продемонструє завтра гарний футбол", - розповів на прес-конференції наставник збірної України.

Збірна України завершила внічию - 1:1 матч зі збірною Саудівської Аравії. Гра проходила на нейтральному полі в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"З Японією зіграють всі" - прес-конференція Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути