вівторок, 02 березня 2021 16:57

"Рудий лев" отримав нового суперника

"Рудий лев" отримав нового суперника
Василь Чеботар вже 2 роки в професійному боксі. Фото: Кlitschko-brothers.com.

Наступним суперником українського боксера "Рудого лева" 19-річного Василя Чеботаря стане чемпіон German International - BDB - серед професіоналів Йоан Лік.

Чеботар не сумнівається у своїй перемозі над колумбійським боксером, повідомляє сайт братів Кличків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не хоче битися з Ломаченком" - Лопес

"Гідний суперник з великим досвідом у спорті. Йоан має великі досягнення в кікбоксингу. Але коли ми зійдемося на ринзі, я розповім йому, що таке справжній бокс!

Я в гарній формі. У мене багато сил. Я впевнений у собі. Намагатимуся максимально швидко закінчити бій. Він гідний суперник, але я виходжу з настроєм в ринг зламати його. Я не шукаю легких шляхів і подарую йому 1-шу поразку в кар'єрі", - заявив український боксер.

Поєдинок між боксерами запланований на 21 березня в ТРЦ "Термінал".

Василь Чеботар за 2 роки професійної кар'єри провів 7 боїв, одержав 7 перемог, 2 з яких нокаутами. У попередньому поєдинку в грудні 2020 року здобув перемогу роздільним рішенням суддів над харків'янином Янісом Куріленком.

Суперник Василя колумбієць Йоан Лік живе та тренується в Німеччині. За його плечима блискуча кар'єра кікбоксера — був чемпіоном Європи та світу за кількома версіями. У професійному боксі дебютував 2016 року. У березні 2019-го Йоан став володарем титулу German International - BDB - у суперлегкій вазі. Останній бій провів проти Бато Беркацашвілі з Грузії, де судді одноголосно віддали перемогу Ліку.

Головною подією вечора боксу в ТРЦ "Термінал" стане захист титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBO Денисом Берінчиком. Протистоятиме йому чемпіон WBO Latino Хосе Санчес з Чилі.

Зараз ви читаєте новину «"Рудий лев" отримав нового суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути