понеділок, 18 жовтня 2010 18:23

Руні залишився без пива і 300 тисяч фунтів

Руні залишився без пива і 300 тисяч фунтів

Компанія Asia Pacific Breweries (APB) відмовилася від реклами пива Tiger, де знімався нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні, повідомляє Sport Business.

За даними джерел видання, демонстрація ролика The Game Never Ends за участю Руні припинена через галас, який виник останнім часом навколо імені футболіста. Нагадаємо, що на початку вересня в британських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Руні зраджував своїй дружині, коли та була вагітна.

APB стала другим великим рекламодавцем, що відмовилися від демонстрації реклами за участю Руні через скандал. Нагадаємо, що раніше подібним чином вчинила Coca-Cola.

Як повідомляє Sport Business, сума рекламного контракту Руні з Coca-Cola оцінюється в 600 тисяч фунтів стерлінгів, а з виробником Tiger - в 300 тисяч фунтів.

Раніше також повідомлялося, що Руні відмовився продовжити контракт з "Манчестер Юнайтед" і може незабаром залишити клуб.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Руні залишився без пива і 300 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути