Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 14:23

Румунські ЗМІ: "Динамо" цікавиться Адріаном Муту

Минулого тижня російська преса з посиланням на італійські джерела (зокрема, на портал "Sportal") повідомляла, що московське "Динамо" цікавиться румунським нападаючим "Фіорентини" Адріаном Муту.

Сьогодні румунська "ProSport" розмістила іншу інформацію - гравцем цікавиться не московське, а київське "Динамо". Крім того, нападаником цікавляться "Реал" (іспанський гранд нібито пропонує 20 млн. євро клубу і дворазове підвищення виплат за контрактом Муту), "Мілан", "Манчестер Сіті". "Діамант" (так називають Муту в Румунії) багато раз повторював, що хоче залишитися в "Фіорентині", де до нього добре ставляться і поважають його як футболіста, проте не виключає повністю і варіанту з переходом, якщо він буде узгоджений з тренером Чезаре Пранделлі, повідомляє Динамоманія.

Муту гравець "дорогий", йому належить трансферний рекорд Румунії- "Челсі" виплатив "Пармі" за трансфер нападаючого 22,4 млн.євро. Зараз трансферна вартість форварда оцінюється близько 20 млн. євро, а річна зарплата в "Фіорентині" складає близько 1,5 млн.євро.

Зараз ви читаєте новину «Румунські ЗМІ: "Динамо" цікавиться Адріаном Муту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути