вівторок, 08 липня 2008 16:01

Розлючений Райкконен збив з ніг фотографа (ВІДЕО)

На стартовому полі Гран-прі Великобританії стався цікавий інцидент за участю діючого чемпіона світу Формули-1 Кімі Райкконена і фотографа Поля-Анрі Кайе.

Представник преси підібрався дуже близько, коли фіннський гонщик знімав шолом. Це розсердило пілота "Феррарі" і він штовхнув фотографа, який сів, щоб зробити знімок знизу. В результаті Кайе разом зі своїм фотоапаратом завалився на спину.

Журналісти фінської телекомпанії MTV3 провели невелике розслідування, опитавши постраждалу сторону, і представників гонщика.

Кайе підтвердив, що не має наміру здійснювати будь-які заходи з цього приводу, а менеджер Райкконена Стів Робертсон заявив: "Фотографи повинні розуміти, що перед стартом Кімі готується до гонки, не варто підходити дуже близько".

На останньому етапі в Сільверстоуні Райкконен прийшов на фініш четвертим. В особистому заліку чемпіонату гонщик ділить перше місце зі своїм партнером по команді Феліпе Массою і пілотом "Макларена" Люісом Хемілтоном.

Зараз ви читаєте новину «Розлючений Райкконен збив з ніг фотографа (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути