субота, 27 лютого 2010 11:05

Розлючений Овечкін зламав відеокамеру журналісту

Розлючений Овечкін зламав відеокамеру журналісту

Після розгрому збірної Росії з хокею в матчі з канадцями форвард команди Олександр Овечкін зламав відеокамеру журналістові, який попросив у спортсмена інтерв"ю.

Інцидент стався наступного дня після фатальної для команди В"ячеслава Бикова гри. Знаменитого нападника помітили в барі, розташованому в центрі Ванкувера. Російський кореспондент попросив у спортсмена інтерв"ю, проте у відповідь хокеїст агресивно поцікавився: "Хочеш, я тобі камеру зламаю?"

Після цього він виламав рідкокристалічний дисплей відеокамери і пішов геть.

"Я тримав камеру в правій руці, коли підійшов Овечкін, я її опустив, і він своєю правою рукою виламав РК-дисплей. З рук не вихоплював, все сталося у лічені секунди. Після цього, він (Овечкін), посміхнувшись, мовчки вийшов на вулицю і поїхав. Люди навколо навіть не помітили, реакції жодної", - розповів постраждалий кореспондент Євгеній Фатькін.

Раніше фігуристка олімпійської збірної Росії Олена Леонова заявила, що побоялася просити в Олександр Овечкіна автограф, тому що той міг бути небезпечним у гніві після розгромної поразки.

"Я його більше не бачила. І, чесно кажучи, якби побачила, побоялася би підійти. Тому що неголений і з вибитими зубами? Та ні, не через це! Просто - мало що у людини з нервами після такої поразки", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, під час гри з канадцями Олександр Овечкін не закинув жодної шайби, при цьому отримав травму руки.

РИА Новости, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Розлючений Овечкін зламав відеокамеру журналісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути