четвер, 01 квітня 2021 11:54

Розхлябаність та піжонство — реакція ЗМІ на втрату очок України у матчі проти Казахстану

Розхлябаність та піжонство — реакція ЗМІ на втрату очок України у матчі проти Казахстану
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

У матчі 3-го туру відбору до Кубка світу збірна України зіграла у нічию проти Казахстану.

На гол Романа Яремчука гості відповіли на початку 2-го тайму.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на невдалу гру команди Андрія Шевченка.

"Футбол 24" вважає, що національній команді на полі не вистачало лідера та влучності ударів.

"На полі не вистачає справжнього капітана. Ніби всі наші зіркові легіонери дають від себе потрохи, але вожак має бути один. Завести команду Олександр Зінченко поки не здатен. Світла голова, креатив, класні паси та відкривання – гра під керівництвом Хосеп Ґвардіоли даремно для Сашка не минає. Але те ж виконання підводить, над ударами треба працювати і працювати. Україна 28 разів пробивала по воротах Казахстану. Однак лише 10 разів Станіслав Покатілов змушений був вступати у гру. Аж 89% наших ударів йшли по центру! Не знаю, де там коментатор вгледів геній воротаря, адже йому й кидатися особливо не доводилося. Тільки Роман Яремчук викрутив, відразу гол. Навіть казахи били якось різноманітніше, старалися цілити в кут"

Завести команду Олександр Зінченко поки не здатен

Команді Шевченка не вистачає вольових якостей. Після пропущеного голу в збірної України почалися проблеми, пише "Трибуна".

"Абсолютно не сподобалося, як футболісти збірної України відреагували на пропущений гол. Не було злості, не було спортивної агресії і бажання відразу ж бігти вперед. Команда не зрозуміла, що сталося, в якийсь момент потрапила в прострацію, з якої довго виходила. Тривожний дзвіночок, який в майбутньому може перетворитися ще в більшу проблему".

Українцям не варто нарікати на арбітра, який не поставив 2 пенальті. В гравців збірної були всі шанси та можливості забивати із гри, пише Ua-football.ua.

"Двічі українці мали претензії до арбітра щодо пенальті. Але Матей Юг не повірив падінню Артема Довбика, раніше не помітив, як Сергій Малий смикав Жуніора Мораеса за футболку у штрафній площі. Але відмовки ці для бідних – забивати завадив не арбітр, а розхлябаність, з якою команда діяла на завершальній фазі. Та ще й та помилка в захисті..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми зробили собі кумирів з гравців ротації клубів Західної Європи" - реакція соцмереж на нічию збірної України проти Казахстану

"Футбум" критикує гравців збірної за гру в обороні. Футболісти мали бути більше сконцентровані маючи ігрову перевагу.

"Пішохідна контратака, яку не поспішаючи "розігнав" Олександр Марочкін. Повернення в оборону було відверто піжонське, в діях українських збірників буквально відчувалося відверта невіра в можливості казахстанців вивести гравця на ударну позицію з точним виконанням. У момент передачі Азат Нургалієва у фланг Марочкін казахстанці виходили на українську оборону "три в п'ять", і ззаду ще Микола Шапаренко підгрібав. А в кінцевій фазі було вже "5 в 6", причому ті 6, що оборонялися, не встигли зайняти правильні позиції".

Після 3 турів відбору до Кубка світу збірна України займає 2-ге місце. Лідирує збірна Франції, яка випереджає команду Андрія Шевченка на 4 очки.

У стартових 3 турах українці зіграли тричі у нічию - проти Франції, Фінляндії та Казахстану.

1 вересня 2021 року відбір до Кубка світу продовжиться.

Зараз ви читаєте новину «Розхлябаність та піжонство — реакція ЗМІ на втрату очок України у матчі проти Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути