четвер, 01 квітня 2021 10:58

"Ми зробили собі кумирів з гравців ротації клубів Західної Європи" - реакція соцмереж на нічию збірної України проти Казахстану

"Ми зробили собі кумирів з гравців ротації клубів Західної Європи" - реакція соцмереж на нічию збірної України проти Казахстану
Олександр Зінченко є одним із лідерів збірної України. Фото: УАФ

У матчі 3-го туру відбору до Кубка світу збірна України зіграла у нічию проти Казахстану.

На гол Романа Яремчука гості відповіли на початку 2-го тайму.

Gazeta.ua зібрала реакцію соцмереж на невдалу гру команди Андрія Шевченка.

Футбольний експерт Всеволод Кевлич пише про недооцінку суперника гравцями збірної України.

"Respect. Це слово УЄФА пише на рукавах гравців. Цьому вчать з малих років у всіх розвинених країнах. Сильні показують приклад поваги слабким. Багаті бідним. Можновладці народу. Чи є у нас такі приклади? Питання риторичне. Наші футболісти - частина нашого суспільства. Тремтіти перед сильним і штовхати слабкого. Футболісти з системи "Шахтаря" або "Динамо" плюють на всіх інших. Вони на небесах обітованих. Решта - лузери. І цим лузера ми накидаємо скільки захочемо. Не зараз, так через 5 хвилин. Чи не через 5, так через 15. А вже хвилині до 70-ї, коли втомилися, страшно стало! Як так? Лузери, якщо грають по повній, можуть і чинити опір. Особливо з тими, хто зневажливо до них відноситься. У цьому причина сьогоднішньої нічиї. І ні в чому іншому!"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков не в захваті від лідерів збірної.

Футболісти з системи "Шахтаря" або "Динамо" плюють на всіх інших. Вони на небесах обітованих. Решта - лузери. І цим лузера ми накидаємо скільки захочемо

"Як би ми не лаяли Андрія Ярмоленка і Євгена Коноплянку, це ті люди, які роблять різницю. Чи не губляться в важливий момент, як Олександр Зубков, що не мажуть, як Олександр Зінченко.

Ми зробили собі кумирів з гравців ротації клубів із Західної Європи. Безперечно, вони талановиті. На всі 100 вони - приклад для підростаючої молоді. Але навіть в їхніх клубах такі заруби витягають не вони, а мужики з великими яйцями: Ханс Ванаку, Ілкай Гюндокан і Алехандро Гомес (раніше, зараз Джан П'єро Гасперіні)".

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло критикує гравців збірної України.

"Гравці і тренери часто ображаються на критику з боку вболівальників і журналістів. Я буду коротко - піжони, кроком і Сан-Марино обіграти неможливо. Ваші відмазки нікому не потрібні. Всіх цікавить тільки результат. І звертаюся до журналістів. Перестаньте писати про те, що наші гравці когось цікавлять в топ-лігах. Сьогодні ми побачили реальну вартість наших гравців і отримали відповідь на питання: чому багато хто не потрапляє в основні склади своїх закордонних клубів?".

Головний редактор сайту "Трибуна" Олег Щербаков іронізує, що матчі пройшли у Києві, а не Львові.

"Коли наступного разу будете забирати матчі збірної у Львова, думайте двічі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко переоцінив своїх гравців

Журналіст телеканалу "Футбол" Ігор Бурбас пише про пошук гри збірної України.

"А ось це вже насторожує. Результат абсолютно невдалий. А збірна при цьому знов у пошуках оптимальної формації. Ще й ніяк не може намацати свою гру. Незвичний триматчевий офіційний цикл, який так обнадійливо починався. А тепер його хочеться швидше стерти з пам'яті..."

Футбольний коментатор Євген Зінченко вважає, що нічия у матчі проти Франції мала негативний результат для збірної України.

"У мене до себе лише одне питання: навіщо я це на ніч подивився?

Безвідповідальність зіграла внічию проти бездарності.

Так, суддя, звісно, самі знаєте хто. Але ж він нам м'ячі забивати не заважав.

Шансів ми не втратили, нити зарано. Ми лише втратили 2 перемоги, трясця тій нічиїй у Парижі, з неї вся ця "стабільність" й почалась".

Безвідповідальність зіграла внічию проти бездарності

Збірній потрібно вчитися на власних помилках, вважає колишній гравець збірної України Євген Левченко.

"Наша збірна по ниcхідній зіграла три нічиї 1:1. Якщо після Франції була ейфорія, після Фінляндії - розчарування, то після Казахстана - повне спустошення. Важливо повернутися до основи, до організації гри. Всім зробити висновки і рухатися далі".

Оглядач сайту "Трибуна" Олександр Сажко відмічає відсутність фарту у національної команди.

"Напевно, Шевченко зараз будуть розвалювати жорстко. Але ж цієї нічиєї не повинно було бути. Дикий нефарт. Тренери якраз свою роботи зробили, але реалізація підвела.

Понад 20 ударів по воротах, 1-2 непризначених пенальті (на Артема Довбика точно, на Жуніора Мораєса - швидше за все). Грали дуже пристойно, особливо перший тайм. Тотальне домінування. Моментів на кілька ігор.

Розслабилися один раз, впустили суперника в штрафну - і пропустили.

Як іноді нам перло в минулому відборі, так не пре зовсім зараз".

Після 3 турів відбору до Кубка світу збірна України займає 2-е місце. Лідирує збірна Франції, яка випереджає команду Андрія Шевченка на 4 очки.

У стартових 3 турах українці зіграли тричі у нічию - проти Франції, Фінляндії та Казахстану.

1 вересня 2021 року відбір до Кубка світу продовжиться.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробили собі кумирів з гравців ротації клубів Західної Європи" - реакція соцмереж на нічию збірної України проти Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути