середа, 11 вересня 2013 16:46

Розфарбовані обличчя, пісні в метро — як вболівальники сходились до "Олімпійського"
20

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Майже 80 тисяч вболівальників були присутні на матчі Україна-Англія, що відбувся на НСК "Олімпійський" у Києві. Ще за кілька годин до матчу площа перед стадіоном перетворилась на синьо-жовте море.

Gazeta.ua пропонує переглянути найяскравіші фотографії українських фанів, які учора прийшли на матч.

За кілька годин до матчу, у метрополітені, велика група вболівальників, прямо на пероні станції "Олімпійська" розважали перехожих піснями. Так співали гімн України, "Червону Руту", "Ніч яка місячна" та інші пісні.

На площі ж перед стадіоном, прихильники футболу активно шукали один одного, фотографувались на фоні споруди та співали пісень. Серед площі було кілька десятків художників, які розфарбовували обличчя у національних кольорах, багато продавців прапорів та шарфів. За їх словами, сьогодні через небачений ажіотаж продажі зросли втричі.

Для безпеки, правоохоронці розділили Олімпійську площу на сектори. Кілька загонів міліціонерів чергували на підступах до стадіону. За їхніми даними матч пройшов спокійно.

Нагадаємо, національна збірна України зіграла з Англією внічию — 0:0 у матчі кваліфікації на ЧС-2014. На стадіоні було присутні 69 890 вболівальників, що стало рекордом відвідуваності спорткомплексу.

Зараз ви читаєте новину «Розфарбовані обличчя, пісні в метро — як вболівальники сходились до "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути