субота, 28 червня 2008 14:48

Росіяни не пошкодують $35 млн на Ягра: підбірка новин з НХЛ

Росіяни не пошкодують $35 млн на Ягра: підбірка новин з НХЛ
"Філадельфія" оголосила про продовження контракту з центрфорвардом Джефом Картером. 23-річний хокеїст залишається у складі "Льотчиків" на три роки і отримає за цей час 15 мільйонів доларів. У минулому регулярному чемпіонаті Картер провів всі 82 матчі і набрав 53 (29+24) очки.

Нові угоди з "Калгарі" уклали провідні центрфорварди команди Крейг Конрой і Деймонд Ленгкоу. Також продовжили контракти з "Калгарі" голкіпер Кертіс Макінні і лівий крайній Ерік Ністрьом. Строки і фінансові умови договорів чотирьох хокеїстів не розголошуються.

Голкіпер "Колорадо" Жозе Теодор не зумів прийти до компромісу з керівництвом клубу в переговорах про новий контракт і 1 липня вийде на ринок вільних агентів. Склад "Лавин" 31-річний воротар поповнив два роки тому, проте лише в минулому сезоні закріпився в стартовому складі, відігравши 53 матчі в регулярному чемпіонаті (28 перемог, 3 - "сухі").

Голкіпер Олаф Колціг, у якого закінчився контракт з "Вашингтоном", може продовжити кар"єру у складі "Монреаля", де складе конкуренцію молодому Кері Прайсу. Крім того, інтерес до 38-річного воротаря проявляє "Детройт".

"Даллас" продовжив контракт з форвардом Луї Ерікссоном. Строк нової угоди розрахований на два роки. У наступному сезоні 22-річний шведський нападаючий отримуватиме 1,5 мільйона доларів, через рік - 1,7 мільйона доларів. У сезоні-2007/08 на рахунку Ерікссона 31 очко (14+17) в 69 матчах.

Омський "Авангард" запропонував чеському нападаючому "Нью-Йорк Рейнджерс" Яроміру Ягру трирічний контракт на 35 мільйонів доларів. Про це повідомляє New York Post з посиланням на неназване чеське джерело. "Звичайно, все це чудово, але ця інформація не відповідає дійсності. Це неправда", - прокоментував чутки Ягр.

За матеріалами: "Спорт-Экспресс", Sports.ru, РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Росіяни не пошкодують $35 млн на Ягра: підбірка новин з НХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути