Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 15:46

Росіяни назвали причини своїх невдач на Олімпіаді-2008

Жителі Росії назвали головною причиною невдалого виступу російської збірної на Олімпіаді-2008 нерозвиненість фізкультури та спорту в країні. Росіяни вважають також, що погані результати спортсменів пояснюються недостатнім фінансуванням їх підготовки і упередженим суддівством на Іграх, повідомляє Лента.Ру.

За підсумками опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦИОМ), 28 відсотків росіян назвали головною причиною невдач збірної Росії на Іграх-2008 саме нерозвиненість фізкультури і спорту.

По 24 відсотки респондентів відзначили недостатнє фінансування підготовки провідних спортсменів і упереджене ставлення до росіян суддів і чиновників Міжнародного олімпійського комітету (МОК). Ще 23 відсотки назвали причиною невдачі збірної Росії на Олімпіаді комерціалізацію спорту, у зв"язку з чим спортом не можуть займатися діти з малозабезпечених сімей.

Відзначимо, що 11 відсотків росіян вважають, що виступ збірної Росії на Олімпіаді-2008 повністю відображає можливості, які має в своєму розпорядженні державу. Російська команда на Іграх в Пекіні завоювала 23 золотих медалі і зайняла третє місце в неофіційному командному заліку, пропустивши вперед США (36 золотих нагород) і Китай (51).

Зараз ви читаєте новину «Росіяни назвали причини своїх невдач на Олімпіаді-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути