субота, 13 листопада 2010 11:41

Російського голкіпера Веніаміна Мандрикіна вивели з коми

Російського голкіпера Веніаміна Мандрикіна вивели з коми

Колишнього воротаря збірної Росії з футболу Веніаміна Мандрикіна, який в ніч на 10 листопада отримав важкі травми в автомобільній аварії, вивели зі стану штучної коми. Стан Мандрикіна залишається стабільно важким, і він як і раніше підключений до апарату штучної вентиляції легенів, повідомляє офіційний сайт брянського "Динамо".

У результаті аварії голкіпер отримав перелом хребта і пошкодження спинного мозку. 10 листопада в брянській міській лікарні йому зробили операцію. До Мандрикіна приїхала його дружина Марія. 12 листопада, коли футболіста вивели з коми, він зміг трохи поспілкуватися зі своєю дружиною.

Мандрикін, який виступає за брянське "Динамо" з першого дивізіону, врізався в дерево, перебуваючи за кермом свого автомобіля Porsche Cayenne. Воротаря переслідували співробітники ДПС, оскільки Мандрикін не відреагував на вимогу зупинитися.

Пізніше з'ясувалося, що разом з голкіпером в машині було четверо людей - двоє дівчат 19 і 20 років, а також футболісти брянського "Динамо" Максим Федоров і Марат Макєєв. Одна з дівчат отримала перелом грудного відділу хребта, інша - перелом ключиці, а гравці відбулися незначними травмами.

29-річний Мандрикін виступає за брянське "Динамо" на правах оренди, а його контракт належить ЦСКА. Керівництво обох клубів пообіцяло повністю сприяти лікуванню та реабілітації воротаря.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Російського голкіпера Веніаміна Мандрикіна вивели з коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути