пʼятниця, 12 листопада 2010 13:07

Голкіпер ЦСКА введений у стан штучної коми

Голкіпер ЦСКА введений у стан штучної коми

Воротар московського ЦСКА Веніамін Мандрикін, який в нинішньому сезоні виступав за брянське "Динамо" і в ніч на середу, 10 листопада, потрапив у серйозне ДТП, введений у стан штучної коми.

Про це в п'ятницю, 12 листопада, повідомив президент брянського клубу Євген Калакуцький.

ДТП, в якому серйозно постраждав Веніамін Мандрикін, відбулося в Брянську в ніч на середу. За даними обласного ДАІ, на вулиці Карачіжський в Радянському районі міста футболіст на автомобілі Porsche Cayenne не впорався з керуванням і врізався в дерево. У результаті ДТП водій отримав перелом хребта з пошкодженням спинного мозку і був госпіталізований до міськлікарні № 1.

"Стан стабільно важкий. Він знаходиться в штучній комі. Як сказав лікар, в найближчу добу навряд чи можна очікувати якісь зміни. Зараз найголовніше - добитися нормалізації всіх функцій організму. Поки він підключений до апарату штучного дихання, - розповів Калакуцький. - Головним завданням лікарів після ДТП було повернути його до життя, тому що стан був критичний. Хоча зараз ситуація стабілізувалася, але боротьба за життя Веніаміна триває. Поки важко говорити про те, що буде далі".

Президент "Динамо" відзначив, що поки ніякої ясності в розслідуванні ДТП не з'явилося.

"Якщо чесно, то результати цього розслідування мене турбують нині найменше. Людина знаходиться в такому важкому стані ... І звинувачувати його в чомусь було б неправильно. Дай бог, щоб все нормалізувалося. Ми будемо чекати офіційних документів, а щось домислювати самим ... Я не готовий і не хочу", - сказав Калакуцький.

За словами президента "Динамо", ДТП сталося через два дні після останньої гри сезону.

"У нас сезон закінчився тиждень тому, а наступний починається тільки в березні. Всі футболісти розпущені у відпустку на півтора місяці. Говорити про те, чи повернеться Мандрикін у футбол, зараз, коли йде боротьба за життя, рано. Головне, щоб він повернувся до нормального життя, а футбол це вже справа другорядна", - підкреслив Калакуцький.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер ЦСКА введений у стан штучної коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути