середа, 20 червня 2007 10:29

Російського баскетболіста Кириленка не відпускають з "Юти"

Головний тренер клубу НБА "Юта Джаз" Джері Слоан заявив, що не збирається розлучатися з лідером збірної Росії з баскетболу Андрієм Кириленко. Минулий сезон став для форварда одним з найневдаліших в кар"єрі. Він висловлював незадоволеність своїм положенням у команді, не виключаючи можливість обміну, повідомляє Лента.ru.

- На мій погляд, ми повинні утримати його. Ми не розглядаємо можливість обміну, - відзначив Слоан.

Наставник підкреслив, що всі у команді задоволені, коли Кириленко показує свою найкращу гру, але в минулому сезоні баскетболістові це не завжди вдавалося.

Що стосується Кириленка, то він в декількох інтерв"ю російським ЗМІ говорив про те, що в сезоні 2006-2007 його роль в атакуючих діях команди була зведена до мінімуму. На думку гравця, саме це стало головною причиною різкого падіння його результативності. Форвард збірної Росії не виключив можливість свого обміну в іншу команду, але висловив бажання продовжити кар"єру в "Юті".

Зараз ви читаєте новину «Російського баскетболіста Кириленка не відпускають з "Юти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути