четвер, 27 грудня 2007 12:55

Російським веслуванням три роки керував мертвий президент

Президентом Всеросійський федерації гребли на байдарках і каное (ВФГБК) до 17 листопада 2007 року був Олександр Рогов, який ... помер 1 жовтня 2004 року. Це з"ясувалося в ході скандалу у федерації, що стався 24 грудня
на позачерговій конференції ВФКБК.

На цій конференції новим президентом ВФГБК був вибраний Олександр Мілєєв, який є тренером найбільш титулованого російського веслувальника Максима Опалева, а також посідає посаду генерального директора лікеро-горілчаного комбінату Самари "Джерело". На посаді президента ВФГБК Мілєєв змінив Сергія Кушакова.

Мілєєв розповів, що Олександр Рогов помер 1 жовтня 2004 року під час звітно-виборної конференції ВФГБК, а через місяць новим президентом вибрали Кушакова. При цьому в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб керівником федерації до 17 листопада 2007 року числився Рогів.

Кушаков і інші керівники ВФГБК не визнали рішення позачергової конференції, заявивши, що вона була проведена з численними порушеннями. Що стосується ситуації з Роговим, то, по словах Кушакова, затримка з внесенням змін до офіційних документів була пов"язана з тим, що ВФГБК вела листування з Мінюстом поштою.

- Коли я прийшов особисто, всі питання знялися і проблеми вирішилися протягом півтори години, - відзначив Кушаков.

Джерело: "Лента.Ru" 
Зараз ви читаєте новину «Російським веслуванням три роки керував мертвий президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути