Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 17:54

Російський пілот залишиться у Формулі-1 ще на два роки

Російський пілот залишиться у Формулі-1 ще на два роки

Команда "Lotus Renault" підтвердила підписання дворічного контракту з російським пілотом Віталієм Петровим.

Росіянин продовжить виступи у Формулі-1 і співробітництво з командою під керівництвом Еріка Буйє.

"Ми раді, що Віталій залишиться в нашій команді ще на два сезони. У цьому році він не раз демонстрував свій потенціал, тепер важливо зібрати все разом і показувати хороші результати протягом усього сезону, від гонки до гонки. У цьому і полягає його завдання на прийдешній сезон", - сказав співвласник "Lotus Renault GP" Жерар Лопес.

"Ми з радістю підтверджуємо, що Віталій залишиться в нашій команді в 2011-му і 2012 роках. Роберт Кубіца є відмінним орієнтиром як за швидкістю, так і по стабільності, і ми сподіваємося, що в наступаючому році Віталій зможе ще ближче підібратися до цієї високої планки", - заявив керівник "Lotus Renault GP" Ерік Буйє.

"Я щасливий продовжити співпрацю з командою і виступати за "Lotus Renault GP" в сезонах 2011-го і 2012 року. За минулий сезон я багато чому навчився, зміг познайомитися з трасами, краще зрозуміти машину. Це має допомогти мені досягти більшого в майбутньому. Мені комфортно в команді, і я впевнений в тому, що зможу досягти хороших результатів", - відзначив Петров.

Нагадаємо, що раніше компанія "Group Lotus" стала спонсором і головним акціонером команди "Renault", що спричинило за собою зміну назви і кольору болідів французької стайні.

За матеріалами Корреспондент, F1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Російський пілот залишиться у Формулі-1 ще на два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути