неділя, 17 червня 2012 01:50

Російський міністр прилетів у Польщу за хуліганами

Російський міністр прилетів у Польщу за хуліганами
Фото з сайту donbass.ua

Російський міністр спорту Віталій Мутко прибув до Варшави. Як було оголошено, він буде намагатись зробити все, щоб Росії видали її уболівальників, засуджених в Польщі після сутичок, які сталася у вівторок з нагоди матчу між Польщею і Росією.

"Важко сказати, що вони вирішать. Ми будемо радитись у цій справі з польською стороною,з послом Росії. Ми зробимо все, щоб наші вболівальники були випущені додому і там відбували всі покарання" – заявив Мутко, якого цитує R-Sport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські хулігани налаштовані рішуче: в Польщу їдуть серйозні бійці

У Варшаві також перебуває радник президента РФ з питань розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов.

У зв'язку з інцидентами, що стались у вівторок у столиці, заарештовано понад 190 осіб, у тому числі 25 росіян. У 138 випадках поліція звернулася до суду для розгляду справ прискореною дією і 26 – звичайною. Деякі затримані добровільно піддалася покаранню.

Як цитує Радянський спорт прес-секретаря варшавської поліції Мачєя Карчинського, сім російських громадян тимчасово заарештовано, четверо були звільнені після судового засідання в якості свідків, добровільно піддалися покаранню сім осіб, стосовно чотирьох ухвалено, що їхні справи будуть розглядатися на регулярній основі, двоє були засуджені до тюремного ув'язнення умовно, а одного виправдано.

 

Зараз ви читаєте новину «Російський міністр прилетів у Польщу за хуліганами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути