Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 15:42

Російський хокейний клуб запізнився на матч серії плей-офф

Початок першого матчу серії плей-офф чемпіонату Росії з хокею між магнітогорським "Металургом" і нижнекамським "Нафтохіміком" відкладено на невизначений час через запізнення гостей у зв"язку з складними погодними умовами.

Літак з хокеїстами "Нафтохіміка" прилетів із запізненням до Челябінська, звідки команда на автобусі відправилася до Магнітогорська. Гра відбудеться у міру прибуття хокеїстів з Татарстану у Льодовий палац "Металург" ім. Рамазана. Варто відзначити, що від Челябінська ка Магнітогорська на автобусі можна добратися приблизно за 4-5 годин залежно від стану дороги.

За регламентом чемпіонату Росії у разі запізнення команди гостей на початок матчу у зв"язку з форс-мажорними обставинами, приймаюча сторона зобов"язана зробити все можливе, щоб провести гру у запланований день не пізніше 21:00 за місцевим часом. Спочатку матч "Металург" - "Нафтохімік" повинен був початися в 17:00 за московським часом (19:00 по Магнітогорську). Тепер гра повинна відбутися не пізніше 19:00 по Москві.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Російський хокейний клуб запізнився на матч серії плей-офф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути