четвер, 21 липня 2011 17:17

Російський боксер "наїхав" на Кличків

Російський боксер "наїхав" на Кличків

Російський боксер Денис Бойцов в інтерв'ю інтернет-виданню "Чемпионат.com" заявив, що брати Клички принизили важку вагу. За словами Бойцова, Віталій Кличко і його молодший брат Володимир створили особливу систему з вибору суперників і б'ються з тими, з ким це буде вигідно "в спортивному і фінансовому планах".

Бойцов підкреслив, що брати Клички, які зібрали у себе всі чемпіонські титули у важкій вазі, "окупували дивізіон". Російський боксер назвав українських спортсменів "стариганами" і "справжніми динозаврами".

Бойцов зазначив, що братів Кличків непросто перемогти. Однак, додав росіянин, бокс, який демонструють українці, не можна називати боксом. У той же час, Бойцов висловив повагу братам Кличкам за те, що вони "розчистили дивізіон" і прибрали американців з числа претендентів на чемпіонські титули.

Сильнішим з двох братів Кличко Бойцов назвав Віталія. Що стосується Володимира Кличка, то в його останньому бою з англійцем Девідом Хеєм Бойцов вболівав за Хея, який зазнав поразки. За словами росіянина, для перемоги Хею потрібно було бути більш активними і викластися повністю.

25-річний Бойцов провів на професійному рингу 28 поєдинків і у всіх здобув перемоги (23 - нокаутом). У рейтингах WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBC (Всесвітня боксерська рада) Бойцов займає третє місце. Свій наступний поєдинок росіянин проведе 24 вересня 2011 року в Гамбурзі, а суперник Бойцова поки невідомий.

Володимир Кличко є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу), WBO (Всесвітня боксерська організація) і WBA. Віталію Кличку належить чемпіонський титул WBC.

Зараз ви читаєте новину «Російський боксер "наїхав" на Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути