Ексклюзиви
четвер, 28 листопада 2019 11:33

Російські спортсмени можуть розбігтися в інші країни

Російські спортсмени можуть розбігтися в інші країни
Дмитро Песков змовча про спробу Росії дискредитувати інформатора WADA Григорія Родченкова

Комітет по відповідності Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) запропонував усунути Росію на чотири роки від міжнародних змагань.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Песков шкодує про те, що комітет по відповідності Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) запропонував усунути Росію на чотири роки від міжнародних змагань. Про це пише vlasti.net

"Це дійсно інформація, яка викликає занепокоєння. Ми шкодуємо в зв'язку з цим. Поки дійсно ми з вами зіткнулися з ситуацією, коли пішли дуже нерадісні для нас рекомендації відповідального комітету WADA. Вони будуть розглядатися виконкомом, але це станеться пізніше, в грудні. Давайте в даному випадку збережемо тверезість оцінок", - сказав Песков.

"Виступи російських спортсменів за інші країни? Це їх вибір. У кожного спортсмена є свій вибір, тому в залежності від обставин, звичайно, ніхто їх не може і не повинен утримувати ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських шахраїв від спорту не допустять до Олімпіади в Токіо

9 грудня міжнародне антидопінгове агентство збирається відсторонити Росію на 4 роки від міжнародних змагань за систематичні маніпуляції, пов'язані з вживанням допінгу.

Зараз ви читаєте новину «Російські спортсмени можуть розбігтися в інші країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути