вівторок, 25 травня 2010 13:25

Російські клуби протестують "Динамо" та "Шахтар" в Австрії

Російські клуби протестують "Динамо" та "Шахтар" в Австрії

Динамівці прибувають в передмістя Інсбрука 12-го червня і після восьми тренувальних днів 21-го числа проведуть перший контрольний поєдинок. Суперником підопічних Валерія Газзаєва виступить лідер чемпіонату Росії "Зеніт".

Через три дні, 24-го червня, "Динамо" зіграє з чемпіоном Росії минулого сезону "Рубіном". А завершальний поєдинок, після якого команда повернеться до Києва, відбудеться 27-го червня. Суперник - "Ваккер" з Інсбрука - виступає в першому дивізіоні Австрії.

Провівши кілька днів у Києві, 1-го липня "Динамо" відправиться в столицю Росії, на турнір динамівських команд Кубок ВТБ. 2-го і 4-го числа кияни проведуть ігри з одноклубниками з Мінська, Тбілісі та Москви. Формат турніру і календар матчів стануть відомі найближчим часом.

Також донецький "Шахтар" у рамках першого міжсезонного збору в австрійському Гоінзі зіграє товариський матч з московським "Спартаком". Гра чемпіонів України з підопічними Валерія Карпіна запланована на 19 червня. Там же, в Австрії, "гірники" розраховують провести ще два спаринги.

Більш насиченим в ігровому плані виявиться для помаранчево-чорних завершальний відрізок розбігу в сезон: збір з 23 червня по 2 липня в швейцарському Івердоні. З п'яти запланованих спарингів тут вже узгоджено зустрічі зі швейцарськими клубами "Ксамакс", "Базель", "Янг Бойз", а також з грецьким "Олімпіакосом".

За матеріалами ФК "Динамо" (Київ), "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Російські клуби протестують "Динамо" та "Шахтар" в Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути