субота, 14 липня 2007 12:08

Російські арбітри погрожують страйком

Президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко днями оголосив, що відразу два матчі чемпіонату країни в прем"єр-лізі обслуговуватимуть іноземні арбітри.

Глава РФС не хоче, щоб вітчизняні судді піддавалися зайвому тиску. Російські рефері турботи не оцінили і тепер загрожують страйком, повідомляє newsru.com.

- Перше, що ми можемо зробити, - виступити зі зверненням до всіх національних суддівських комітетів країн Європи із закликом не присилати до Росії суддів, щоб не гробити нашу колегію, - розповів арбітр ФІФА Юрій Баскаков.

Він упевнений, що в Європі відгукнуться на цей заклик. Наприклад, англійці точно не поїдуть - іншій ментальності люди. Але якщо цей крок не допоможе, може бути зроблена гучніша акція - страйк.

- Хай весь тур закривають іноземці, а ми підемо судити в перший дивізіон. У нас вже всі готові до цього. І лідери у нас знайдуться, за якими підуть, - попереджає він.

Зараз ви читаєте новину «Російські арбітри погрожують страйком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути