пʼятниця, 02 травня 2008 10:51

Російська збірна привезе на Олімпійські ігри червоного Чебурашку (ФОТО)

 

Мультиплікаційний герой Чебурашка на Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні - як і на Іграх 2004 і 2006 років - залишиться талісманом олімпійської збірної Росії, але стане червоним. Про це Агентству спортивної інформації "Весь спорт" повідомив автор ідеї, глава групи компаній Bosco di Ciliegi Михайло Куснірович.

"У Китаї червоний колір - це колір абсолютного, безмежного успіху, - сказав Михайло Куснірович. - На Русі "червоний" означає - "гарний". Сподіваюся, саме такими на Олімпійських іграх в Пекіні будуть російські спортсмени - гарні і успішні. Ми дуже розраховуємо, що вже традиційний талісман нашої олімпійської команди дійсно принесе нашим улюбленим спортсменам успіх і від цього стане ще більш улюбленим".

Нагадаємо, що талісман Чебурашка на літніх Олімпійських іграх 2004 року в Афінах був виконаний в традиційному мультиплікаційному коричневому кольорі, а на зимових Олімпійських іграх 2006 року в Туріні - в білому кольорі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Російська збірна привезе на Олімпійські ігри червоного Чебурашку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути