середа, 14 січня 2009 16:49

Роналду зареєстрував торгову марку CR9 для "Реала" - AS

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду зареєстрував торгову марку CR9, що, на думку авторитетного іспанського видання AS, свідчить про його швидкий перехід в мадридський "Реал". В даний час в Португалії діють два великі магазини під назвою CR7, яка утворена з ініціалів Роналду і його ігрового номера в "МЮ".

Але в листопаді юристи гравця зареєстрували також марку CR9, з чого можна зробити висновок про те, що він має намір змінити ігровий номер. У "Реалі" номер 7 закріплений за лідером і живим талісманом команди Раулем. Зате дев"ятий номер, швидше за все, виявиться вільним, оскільки під ним грає Хавьєр Савіола, який ймовірно, залишить Мадрид.

Нагадаємо, що днями ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що президентові "Реала" Рамону Кальдерону вдалося погодити умови контракту з самим футболістом і його агентом Жорже Мендешом. Річна зарплата Роналду в Мадриді нібито складе 12 млн євро, а його агент отримає комісійні у розмірі 8 млн євро. На компенсацію "Манчестер Юнайтед" буде виділено 85 млн євро, причому в контракті будуть передбачені бонуси за вдалі виступи португальця в "Реалі", унаслідок чого сума відступних може досягти позначки в 115 млн євро.

Раніше писали, що кандидат в президенти "Реала" Флорентіно Перес має намір використовувати трансфер Кріштіану Роналду як карту козиря своєї передвиборної кампанії.

Нагадаємо, що в 2008 році Кріштіану Роналду отримав "Золотий м"яч", а не так давно до цього трофею додав звання найкращого гравця світу за версією ФІФА.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Роналду зареєстрував торгову марку CR9 для "Реала" - AS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути