середа, 16 січня 2013 15:47

Роналду став рекордсменом символічних збірних УЄФА

Роналду став рекордсменом символічних збірних УЄФА
Роналду усьоме потрапив у символічну збірну УЄФА ФОТО: Reuters

Нападник мадридського "Реала" Кріштіану Роналду встановив рекорд за кількістю потраплянь у символічну збірну УЄФА. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

З 2001 року сайт УЄФА проводить голосування серед уболівальників, за результатами якого складається символічна збірна. Нападник "Реала" потрапив у подібну команду усьоме в кар'єрі.

Також у символічну збірну потрапили три одноклубника Роналду - голкіпер Ікер Касільяс, захисник Серхіо Рамос і півзахисник Месут Езіл (вперше).

Чотири представники у команді за підсумками 2012 року також має "Барселона" - захисник Херард Піке, півзахисники Хаві Ернандес і Андрес Іньєста, а також форвард Ліонель Мессі.

Крім Рамоса і Піке кращими захисниками стали Тьяго Сілва (вперше) з французького ПСЖ і Філіп Лам з мюнхенської "Баварії". Вперше в подібну збірну потрапив півзахисник туринського "Ювентуса" Андреа Пірло.

У голосуванні взяли участь майже 500 тисяч осіб, які віддали приблизно 5,3 мільйона голосів. Найбільшою популярністю користувався Андрес Іньєста, який отримав близько 75 відсотків голосів.

Зараз ви читаєте новину «Роналду став рекордсменом символічних збірних УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути