четвер, 27 грудня 2012 10:13

Роналду відмовив "Реалу" в контракті на 15 млн євро - ЗМІ

Роналду відмовив "Реалу" в контракті на 15 млн євро - ЗМІ
"Злые вы, уйду я от вас". Фото: afp.com

Нападаючий мадридського "Реала" Кріштіану Роналду відмовився продовжувати контракт з командою. Про це повідомляє сайт видання AS.

Чинна угода португальця з клубом діє до літа 2015 року. За відомостями AS, Роналду має намір відпрацювати контракт до кінця, після чого залишити "Реал" на правах вільного агента.

Видання пише, що "Реал" хоче зберегти форварда. Клуб запропонував Роналду новий контракт до 2018 року, згідно з яким він буде отримувати 15 мільйонів євро на рік. Однак португалець, за інформацією AS, твердо вирішив, що піде з "Реала" в 2015 році.

Головною причиною такого бажання служить психологічний дискомфорт, який відчуває Роналду в "Реалі". Раніше ЗМІ писали, що у португальця зіпсувалися стосунки з багатьма партнерами по команді, а також з головним тренером Жозе Моурінью.

AS пише, що в даний час основним претендентом на Роналду є французький ПСЖ. Також гравець може повернутися в "Манчестер Юнайтед", звідки він у 2009 році і перейшов в "Реал".

Разом з "Реалом" Роналду виграв чемпіонат Іспанії, Кубок і Суперкубок країни. В 170 матчах за мадридців у всіх турнірах португалець забив 160 голів.

Зараз ви читаєте новину «Роналду відмовив "Реалу" в контракті на 15 млн євро - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути