четвер, 02 липня 2009 08:40

Роналду розбив ногою машину папараці (ФОТО)

Зірковий новачок мадридського "Реала" Кріштіану Роналду звинувачується в нападі на 17-річну дівчину, передають португальські ЗМІ.

Дівчина знімала футболіста на камеру: Роналду, як повідомляється, розбив вікно машини, в яку сіла дівчина і поранив їй руки. Дівчина заявила, що вона знімала Роналду оскільки є його фанаткою.

Проте за іншою версією, в машині дівчини знаходився відомий португальський папараці Уго Мартінш.

Агенство Gestifute, яке представляє інтереси Кріштіану опублікувало версію самого футболіста. Згідно розповіді Роналду, папараці, помічений разом з дівчиною, регулярно чергував біля будинку гравця.

Футболіст прямував на концерт Елтона Джона разом з матір"ю Долорес, братами і сестрами, коли побачив, що його знімають. За словами Роналду, він спробував вирішити конфлікт мирним шляхом, але не зустрів взаєморозуміння.

Побачивши розпач своєї матері Кріштіану не стримався і вдарив по машині дівчини. Роналду стверджує, що папараці тут же запропонували йому викупити запис, щоб компрометуюче відео не було опубліковане, але він відмовився.

За матеріалами Террикон, Вести

Зараз ви читаєте новину «Роналду розбив ногою машину папараці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути