неділя, 11 лютого 2007 16:31

Роналду поставив ультиматум "Манчестер Юнайтеду"

 

Португальський півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, 22 роки, погодився залишитися у команді. Однак зробить він це лише за однієї умови.

Футболіст вимагає зарплату 8.3 мільйони фунтів на рік. Це зробить його найбільш високооплачуваним гравцем у світі. Якщо керівництво "МЮ" не погодиться, то Роналду піде з команди, повідомляє Футбол.ua.

- Якщо "МЮ" каже, що Роналду найкращий гравець у світі, то вони повинні йому забезпечити і найкращу зарплату, - заявили люди з оточення футболіста.

Не приховують свого бажання купити португальця іспанські "Реал" та "Барселона". Про свої плани вони заявили ще влітку і до цього часу сподіваються на його перехід.

На даний момент найбільше у світі отримує Міхаель Баллак ("Челсі") - 130 тисяч фунтів на тиждень. Капітан лондонського клуба Джон Террі закінчує переговори стосовно нового контракту, за яким він отримуватиме 150 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Роналду поставив ультиматум "Манчестер Юнайтеду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути