середа, 07 лютого 2007 19:51

Кріштіану Роналду не знає, де буде через шість місяців

  Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, 22 роки, прокоментував чутки про його швидкий переїзд до Іспанії, повідомляє "Спорт-Експрес".

Інтерес до португальця виявляють "Барселона" і мадридський "Реал". На вчорашній грі Роналду за збірну проти Бразилії (2:0) в Лондоні був присутній спортивний директор каталонського клубу Чікі Бегірістайн, який спостерігав за потенційним новачком.

- На даний момент я думаю тільки про тренування. Прагну працювати з максимальним напруженням щодня, - заявив Кріштіану Роналду, який вчора вперше вийшов на поле з капітанською пов"язкою португальської збірної. - Але не знаю, де я буду через шість місяців. Впевнений тільки в тому, що хочу прогресувати день від дня і досягти найбільшого.

За інформацією іспанських ЗМІ, "Реал" готовий викласти за півзахисника 30 млн. фунтів. Не має наміру поступатися мадридцям і "Барселона".

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду не знає, де буде через шість місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути