середа, 21 вересня 2011 13:53

Роналдо врятував фотографа від вантажівки

Роналдо врятував фотографа від вантажівки

Дворазовий чемпіон світу з футболу, колишній нападник збірної Бразилії Роналдо врятував фотографа на одній з вулиць Нью-Йорка. Роналдо не дав папарацці, який намагався зробити знімок колишнього футболіста, потрапити під вантажівку. Про це пише бразильське видання Globo Esporte з посиланням на газету O Dia.

Інцидент стався 19 вересня, але інформація про нього з'явилася пізніше. Фотографи підстерігали Роналдо на виході з італійського ресторану. Один з папарацці встав на середину вулиці, намагаючись вибрати зручне місце для знімка, але не помітив вантажівку, яка рухалася на нього. Роналдо підбіг до фотографа і відтягнув його від небезпечного місця.

Роналдо завершив кар'єру футболіста в лютому 2011 року. У червні форвард провів прощальний матч за збірну Бразилії - з Румунією (1:0).

За свою кар'єру Роналдо виступав в іспанських "Барселоні" і "Реалі", міланському "Інтері" та інших клубах. У складі збірної Бразилії форвард став кращим бомбардиром чемпіонату світу 2002 року і найкращим футболістом ЧС-1998. Усього за національну команду Роналдо провів 98 матчів і забив 62 голи.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо врятував фотографа від вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути