Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 15:29

Роналдо розплакався на прощальній прес-конференції (ФОТО)

У четвер, 14 лютого, легендарний бразильський нападаючий Роналдо на прес-конференції в "Сан-Пауло" офіційно оголосив про завершення кар'єри.

Він віддав професійному футболу 18 з 34 років свого життя. Під час прес-конференції Роналдо, який останні кілька сезонів грав на батьківщині за "Корінтіанс", не приховував сліз.

Він знову повторив, що до завершення кар'єри його підштовхнули травми. Футболіст також зробив сенсаційне визнання - чотири роки тому в "Мілані" у нього виявили проблеми з щитовидною залозою. Як наслідок - уповільнення метаболізму і проблеми із зайвою вагою, які стали справжнім бичем Роналдо і приводом для всіляких дотепів на його адресу.

"Багато людей жартували про мій зайву вагу, але я не відчуваю злості ні до кого. Нехай це залишиться на їх совісті", - сказав бразилець, який є дворазовим володарем "Золотого м'яча" як кращий футболіст планети.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Роналдо розплакався на прощальній прес-конференції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути