Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 13:02

Роналдо пообіцяв забити 50 м"ячів за новий клуб

Бразильський нападаючий Роналдо підтвердив інформацію про те, що з січня 2009 року він виступатиме за клуб англійської прем"єр-ліги "Манчестер Сіті". Форвард, що не виходив на поле з лютого цього року, вважає, що разом зі своїми співвітчизником Робіньо вони зможуть забити більше 50 голів, повідомляє ВВС News.

Роналдо зізнався, що "Манчестер Сіті" зробив йому найвигіднішу пропозицію, і пообіцяв допомогти англійському клубу стати "одним з кращих в світі". 15 вересня іспанська газета ElMundoDeportivo написала, що бразилець підпише контракт на один рік, а після закінчення цього терміну угода може бути продовжена ще на рік.

13 лютого Роналдо отримав розрив хрестоподібної зв"язки лівого коліна в матчі чемпіонату Італії за "Мілан". За прогнозами лікарів, відновлення футболіста повинне зайняти вісім-дев"ять місяців. Літом 2008 року "Мілан" відмовився продовжувати контракт з Роналдо, і бразилець залишився без клубу.

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 "Манчестер Сіті" займає шосте місце. У чотирьох перших матчах команда набрала шість очок.

В той же час в "Манчестер Сіті" підтвердили, що не збираються підписувати бразильського нападника, повідомляє Sky Sports.

"Ми демонстрували інтерес в послугах цього гравця і вели переговори з ним і його представниками", зізнався прес-секретар клубу. "Проте, ми вирішили не розвивати цю тему."

Зараз ви читаєте новину «Роналдо пообіцяв забити 50 м"ячів за новий клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути