пʼятниця, 05 вересня 2008 09:30

"Зеніт" цікавиться Роналдо

"Зеніт" цікавиться Роналдо
Дворазовий чемпіон світу у складі збірної Бразилії Роналдо продовжує відновлюватися після травми коліна, отриманої їм ще в лютому під час виступів за "Мілан".

Зараз контракт бразильця з "червоно-чорними" закінчився, він повернувся на батьківщину та тренується разом зі своєю улюбленою командою "Фламенго". На думку південноамериканських ЗМІ, саме з цим клубом Роналдо підпише контракт, коли повністю відновиться. Проте, за словами лікаря "Фламенго" та збірної Бразилії Жозе Луїз Рунко, наразі немає впевненості в тому, що футболіст зможе продовжити кар"єру. "У будь-якому випадку для того, щоб відновити тренування з м"ячем, Роналдо необхідно скинути вагу, - говорить Рунко. - А з клінічної точки зору процес одужання проходить нормально".

Відзначимо, навесні футболіст очолив список десяти найтовстіших футболістів у світі. Він зміг випередити таких відомих гравців як угорця Ференца Пушкаша, шведа Томаса Бруліна та англійця Ніла Раддока.
"Зараз починається найважча стадія мого відновлення, - повідомив Роналдо. - Зрозуміло, я набрав вагу - це відбулося б з будь-яким спортсменом у подібній ситуації. Адже я не грав півроку. Мені дуже хочеться нарешті повернутися до футболу. У мене є контакти з деякими клубами. Найскладніша частина мого відновлення почалася, сподіваюся, скоро знайду хорошу фізичну форму ".

Бразильські ЗМІ інформують, що скоро нападник підпише річний контракт з "Фламенго".
Говорять також, що Роналдо, який відзначився в таких клубах як ПСВ, "Барселона", "Інтер", "Реал" і "Мілан", може перебратися до Японії.

Клуб "Кашима Антлерс" вже вийшов на південноамериканця з неймовірною пропозицією. Японці, відомі своєю здатністю робити гроші, запропонували Роналдо довічний контракт, за яким 31-річний нападник отримуватиме до кінця своєї ігрової кар"єри $14 мільйонів щорічно, а після того, як повісить бутси на цвях, стане послом клубу.
Така щедрість японців пояснюється величезною популярністю бразильця на островах і, як підрахували менеджери "Кашими", реальною є можливість не тільки відбити, але і заробити на іміджевих і рекламних правах на Роналдо.
Цікавий Роналдо і наставникові пітерського "Зеніту" Діку Адвокату, а також керівництву голландського ПСВ. "Роналдо зараз необхідно думати насамперед про власне здоров"я. У ПСВ його добре знають, адже це його перший європейський клуб. Він грав там ще за мене, ми добре знайомі, але про те, куди перейде зараз Роналдо, говорити передчасно. Проте не скажу, що він мені не цікавий. Але перш ніж думати про нового працедавця, йому спершу треба залікувати коліно та набрати спортивної форми", - резюмував Адвокат.

"Утро.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" цікавиться Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути