понеділок, 21 лютого 2011 14:55

"Рому" очолить колишній гравець

"Рому" очолить колишній гравець

Новим головним тренером італійського футбольного клубу "Рома" стане 36-річний Вінченцо Монтелла, який багато років грав за римську команду. Офіційно про призначення цього фахівця поки не оголошено, проте це буде зроблено найближчим часом, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

На посту наставника команди Монтелла змінить Клаудіо Раньєрі, який пішов у відставку 20 лютого після поразки "Роми" у матчі чемпіонату Італії з "Дженоа" (3:4). По ходу цієї зустрічі римляни вели з рахунком 3:0, але потім пропустили чотири м'ячі.

Монтелла грав за "Рому" з 1999 по 2009 роки, при цьому 2007 і 2008 роки футболіст провів в оренді в лондонському "Фулхемі" і генуезькій "Сампдорії". За збірну Італії форвард провів 20 матчів і забив три м'ячі. Після закінчення ігрової кар'єри Монтелла очолив юнацьку команду "Роми" (для футболістів не старше 15 років).

Передбачається, що Монтелла тренуватиме "Рому" як мінімум до кінця сезону-2010/11. Команда продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів - в першому матчі 1 / 8 фіналу цього турніру римляни поступилися донецькому "Шахтареві" (2:3). У чемпіонаті Італії "Рома" займає восьме місце з відставанням у 16 очок від лідируючого "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «"Рому" очолить колишній гравець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути