субота, 19 лютого 2011 16:36

Фанати "Роми" побилися з поліцією біля бази команди

Фанати "Роми" побилися з поліцією біля бази команди

У суботу, 19 лютого, фанати "Роми", які вже третій день продовжують акцію протесту біля бази команди, побилися з поліцією. В результаті поранення отримав один офіцер.

Повідомлення про затриманих після бійки вболівальників поки не надходило. Фанати "Роми" почали акцію протесту біля бази клубу на наступний день після домашньої поразки від донецького "Шахтаря" в рамках 1 / 8 Ліги чемпіоном.

Участь у ній взяли близько 50 вболівальників. Вже в суботу, за повідомленнями італійських ЗМІ, число фанатів збільшилося до 150. Бійка почалася після того, як поліція наважилася на застосування сили у відповідь на дії кількох учасників акції протесту, які запалили фаєри і димові шашки.

Наставник "Роми" Клаудіо Раньєрі, чиєї відставки серед іншого добиваються фанати, закликав уболівальників до спокою.

"Я сподіваюся на мир, в будь-якому випадку, думаю, що фанати так намагаються продемонструвати свою любов до клубу", - сказав тренер.

При цьому Раньєрі додав, що не має наміру йти у відставку. "Чи піду я? Ні, я залишаюся, - сказав він. - Проти "Шахтаря", я переконаний, ми зіграли добре, і команда робила все, що може. Була одна помилка, після якої все пішло шкереберть. Але я не піду, я не кину корабель зараз".

Нагадаємо, "Шахтар" з рахунком 3:2 на виїзді обіграв італійську "Рому" в першому матчі 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011. Повторна гра відбудеться 8 березня в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Роми" побилися з поліцією біля бази команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути