Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2007 14:07

Ромаріо хоче забити тисячний гол на "Маракані"

 

Бразильский нападник "Васку да Гама" Ромаріо, 41 рік, хоче досягти позначки в тисячу голів на легендарному стадіоні "Маракана", повідомляє sports.ru.

Форвард уже забив, за його власними підрахунками, 998 голів в офіційних матчах. Два голи, що залишилось забити, він хоче провести вже в найближчому турі чемпіонату Бразилії, в якому "Васко" зустрінеться з "Фламенго". Ромаріо мріє забити 1000-й гол в кар"єрі на тій же арені, де у тисячний раз відзначився Пеле.

- Моє досягнення стане великою подією не тільки для мене, але й для всього футбольного світу. Я буду гордий, якщо зможу забити голи, яких не вистачає, на тому ж стадіоні, де свій тисячний гол забив Пеле, - заявив Ромаріо.

Щоправда, багато хто сумнівається в правильності підрахунків Ромаріо, які той веде власноруч. Крім того, він точно не зможе побити рекорд "короля футболу". Пеле за свою кар"єру забив 1282 голи.

Зараз ви читаєте новину «Ромаріо хоче забити тисячний гол на "Маракані"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути