субота, 17 лютого 2007 12:43

Роман Абрамович повернувся до Лондона, щоб зайнятися справами "Челсі"

  Роман Абрамович
Роман Абрамович

Роман Абрамович, 40 років, вперше за останній місяць прибув до Лондона, щоб провести переговори з головним тренером "Челсі" Жозе Моурінью, повідомляє "Спорт-Експрес". Власник лондонського клубу планує відвідати сьогоднішній матч п"ятого раунду Кубка Англії проти "Норвіч Сіті" на "Стемфорд Брідж".

Тим часом стало відомо про те, що Ешлі Коул, 26 років, вже в найближчому майбутньому може повернутися до ладу після травми. Очікувалося, що через травму зв"язок коліна захисник збірної Англії буде відсутній до початку квітня, проте сам він впевнений, що повернення відбудеться раніше.

- Я сподіваюся, що гратиму через два або три тижні, - сказав Коул. - Я б хотів повернутися до тренувань до фіналу Кубка ліги, проте іноді, коли ставиш перед собою цілі і не можеш їх виконати, це засмучує. Якщо я зможу тренуватися за два тижні, я буду щасливий. Я бачу світло в кінці тунеля. Коли це сталося, спочатку я подумав, що напевно вийду з ладу на вісім місяців, проте я не надірвав хрестоподібні зв"язки. Я стаю сильнішим і наполегливо працюю.

Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович повернувся до Лондона, щоб зайнятися справами "Челсі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути