середа, 09 липня 2008 17:36

Рой Джонс знову підніметься в супертяжі?

Колишній чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Рой Джонс-молодший, який у вересні цього року зустрінеться з чемпіоном світу в другій середній вазі Джо Кальзаге, зробив вельми несподівану заяву про те, що після бою і, зрозуміло, перемоги над британцем він має намір знову перейти в суперважку вагу і зустрітися з чемпіоном WBC Семюелом Пітером.

"Семюела Пітера називають "Кошмаром", і я влаштую йому справжній кошмар, - сказав Джонс. - Мені подобається робити те, що люди вважають неможливим. Проте зараз я думаю тільки про бій проти Джо. Він викликав мене на бій, і мені було дуже складно відмовити йому. Мені не потрібний був цей бій, але він запропонував, і було складно відмовитися від можливості битися з таким гідним і сильним чемпіоном як він. Я хочу повернутися в список кращих боксерів в світі незалежно від вагової категорії, і бій проти Джо - це короткий шлях туди. Я здобуду перемогу над Джо і знову опинюся на вершині".

Нагадаємо, що в березні 2003 року Джонс, який був у той час абсолютним чемпіоном світу в напівважкій вазі, переміг суперважковаговика Джона Руїза і завоював титул чемпіона WBA в суперважкій вазі, проте після цього вояжу справи у Джонса пішли не дуже добре - він програв три поєдинки підряд і позбувся всіх своїх чемпіонських титулів.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Рой Джонс знову підніметься в супертяжі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути