пʼятниця, 07 серпня 2009 15:50

Роджер Федерер показав своїх доньок (ФОТО)

Перша ракетка світу Роджер Федерер показав своїх доньок. Сімейну фотографію щасливий татусь розмістив на своєму профілі в соціальній мережі Facebook, де розповів про останні новини про своє життя поза кортом:


- Мирка, Міла і Шарлін відчувають себе добре. Дівчатка з кожним днем вчаться чомусь, роблять все нові і нові речі, що приносить нам з дружиною неймовірне задоволення.

Нашу сімейну фотографію зробив мій батько. Він у нас майже професійний фотограф, - іронізує Роджер.

Новоспечені батьки сидять на дивані і тримають малюків на руках. Обоє від щастя на сьомому небі.

Нагадаємо, що в ніч на 23 липня швейцарський тенісист став батьком двох близнят. Новонароджених назвали Шарлін Ріва і Майла Роуз.


Букмекерські контори почали приймати ставки на спортивне майбутнє маляток. Так, одна з британських компаній пропонує всім охочим з коефіцієнтом 100:1 поставити на те, що одна з них коли-небудь виграє Вімблдон.

Як пише газета Bild, також контора приймає ставки з коефіцієнтом 25:1 на виграш Шарлін або Майли якого-небудь з турнірів "Великого шолома", 50:1 - що дівчатка виграють "Вімблдон" у парі 200:1, що володаркою титулу стане кожна з них в одиночному розряді.

Треба сказати, шанси на виграш у учасників тоталізатора непогані - Bild вважає, що спортивні гени коли-небудь дадуть про себе знати і дівчатка проявлять тенісний талант. Адже тато у них - перша ракетка світу і 15-разовий володар Великого шолома, а мама - до 2002 року професійно виступала в WTA-турі і добралася до 76 рядка рейтингу.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Роджер Федерер показав своїх доньок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути