Ексклюзиви
субота, 30 червня 2012 18:45

Родина Балотеллі у Гані: "Приїзди до нас, Маріо!"

Ми всі бачили фото, коли Маріо Балотеллі після того, як забив два голи в півфіналі з Німеччиною, обняв після матчу свою другу маму і їй присвятив свою перемогу. Але мало хто знає, що за 9000. кілометрів від Національного стадіону Варшави, в невеликому місті Гани Кононго за матчем спостерігали з рум'янцем на обличчі його дід, дядько та тітка.

"Приїзди до нас, Маріо!" - виголошує газета "Daily Mirror", яка до них дісталась.

Балотеллі народився в Палермо в родині іммігрантів з Гани як Маріо Барвуа. Роуз і Томас Барвуа переїхали в Брешії, але через постійний проблемний стан здоров'я сина та їхньої бідності, його віддали на усиновлення. Прийомними батьками стали Сільвія і Франческо Балотеллі.

"Я сказав їй: "Ці голи для Тебе. Я давно чекав цього моменту", - пізніше зізнався зворушений гравець. І пообіцяв, що у фіналі проти Іспанії заб'є чотири голи. Ще два для матері і два для батька, який дивився півфінал по телевізору, але в Києві буде на трибунах.

Виявляється, що за матчем по телевізору слідкували родичі, які живуть в Гані. Їх розшукала газета "Daily Mirror". Свого діда, Нані, колишнього водія автобуса, гравець збирався відвідати в серпні. Це буде його перший візит до Гани. Напередодні він вислав йому в подарунок бейсболку зі своїми вишитими ініціалами. Але два тижні тому зателефонував батько і повідомив, що його дід помер.

Зрештою, сім'я сподівається, що гравець прилетить до Кононго, де вони живуть.

"Я хотів би з ним зустрітися і розповісти йому всю історію родини", - каже дядько Алекс, механік за фахом, який заробляє всього 75 фунтів на тиждень.

Сім'я запевняє, що запрошує гравця не через гроші, хоча їх він має багато. Зрештою, щотижня в Манчестер Сіті Балотеллі отримує 120 000 фунтів.

"Мене не цікавлять його гроші. Я просто хочу, аби він приїхав сюди, щоб відвідати свою батьківщину, тому що тут його коріння і тут його дім", - пояснює дід зі сторони матері.

Балотеллі повинен був повністю відвернутися від своїх коренів, коли йому виповнилося 18 років і він отримав італійське громадянство. Але це не зовсім так. До чемпіонату було сказано, що він хоче грати у футболці з двома іменами – Барвуа Балотеллі. Згоду на такі зміни навіть надав УЄФА. Не відомо чому нападаючий ще не одяг таку футболку. Хто знає, може це буде сюрприз на фінал...

Зараз ви читаєте новину «Родина Балотеллі у Гані: "Приїзди до нас, Маріо!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути