Ексклюзиви
пʼятниця, 29 червня 2012 10:59

Балотеллі не радів після другого м'яча у ворота німців
32

Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Італії перемогла команду Німеччини у півфіналі чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Італійці виграли з рахунком 2:1 завдяки двом голам Маріо Балотеллі у першому таймі. Єдиний м'яч у німців у доданий час забив Месут Озіл, який реалізував пенальті.

Перший гол Балотеллі забив на 20-й хвилині після передачі Антоніо Кассано з флангу. Другий м'яч Балотеллі забив на 36-й хвилині. Форвард вийшов один на один і потужним ударом вразив ворота Мануеля Нойєра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль Балотеллі вивів збірну Італії у фінал Євро

У другому таймі італійці неодноразово могли довести рахунок до розгромного, проте забити з хороших позицій не змогли ні Антоніо Ді Натале, ні Клаудіо Маркізіо.

У компенсований час матчу захисник збірної Італії Федеріко Бальцаретті зіграв рукою у своєму штрафному майданчику. Головний арбітр матчу Стефан Ланнуа призначив пенальті, який реалізував Озіл. За півтори хвилини до кінця матчу забити німці вже не зуміли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балотеллі присвятив мамі свої голи у ворота збірної Німеччини

У фіналі Євро-2012 збірна Італії зустрінеться з командою Іспанії, яка у першому півфіналі в серії післяматчевих пенальті перемогла збірну Португалії. Фінальний матч пройде у Києві 1 липня.

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі не радів після другого м'яча у ворота німців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути