Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 11:28

Робіньйо літає на тренування на вертольоті

Нападаючий "Манчестер Сіті" Робіньйо приєднався до національної збірної Бразилії, яка готується до недільного матчу кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2010 зі збірною Парагваю. Форвард прилетів на базу збірної в бразильському Тересополісі, яка знаходиться в ста кілометрах від Ріо-де-Жанейро, на вертольоті.

"Я не хотів летіти сюди на вертольоті, тому що люди говоритимуть, що я зазнався і мій успіх закрутив мені голову, але іншого варіанту не було. Інакше я б просто запізнився на тренування.

"Я хотів перейти в "Челсі", тому що це був єдиний клуб, який зробив мені пропозицію. Але головне для мене - опинитися у великому клубі, який планує боротися за титули. Нинішній "Манчестер Сіті" - це "Челсі" зразка чотирилітньої давності", - цитує Робіньйо Reuters.

Нагадаємо, що бразильський форвард планував перейти з мадридського "Реала" в лондонський "Челсі", але в останню мить "Манчестер Сіті", спонсорований AbuDhabiUnitedGroup, перехопив гравця, заплативши за нього 42 мільйони євро.

"Спорт Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Робіньйо літає на тренування на вертольоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути